Hvorfor underviser jeg i meditation og selvhealing 🧘‍♂️❓

Her kommer det dybsindige og ærlige svar 😊

✨🧘✨

Ofte overser vi sjælen i os, til trods for at vi som sjæl trives allerbedst ved at blive set, genkendt og anerkendt.

Når jeg underviser i meditation og selvhealing handler det om at åbne for vores sjælsbevidsthed og forankre den i kroppen.

Som menneske er du både en personlighed og en sjæl. Og vi fungerer bedst når de to sider samarbejder. Personligheden er vores krop, alder, køn, vores opvækst og uddannelse, vores erfaringer og talenter. Sjælen har med vores nærvær at gøre, vores hjerte, vores medfølelse, vores oplevelse af dybere mening, værdier og evnen til at føle sig ét med naturen og andre mennesker.

Når du kommer til mig som kursist eller i mentorforløb, handler det om, at du lære din sjæl bedre at kende, og integrere den i dit liv og din hverdag.

Jeg hjælper dig med at mærke sjælen og åbne mere op for det plan i dig. Det gør jeg ved at guide dig ind i meditation og selvhealing og være en sparringspartner på rejsen.

At åbne op for sjælen, er også at turde blødgøre og heale sorg og smerte der sidder i kroppen. Det er den healing og forløsning som skaber plads til at sjælen lander mere vedvarende i kroppen. Når sjælen på den måde får mere plads i dig, får du større adgang til alle de kvaliteter du har fra sjælen. Du mærker dens visdom, glæde, kreativitet og styrke. Og nu mere du giver plads til sjælen og tillader den at være og fylde, nu mere opdager du om den.

Fra mit eget liv er jeg fortrolig med den rejse og ved hvordan den skal håndteres (især når den er svær). Og jeg ved hvor givende rejsen er - og bliver ved med at være.

Jeg vil med glæde støtte dig i DIN rejse 🙏😊 ❤️

Er du nysgerrig på at vide mere om min måde at arbejde på, så lyt til min podcast hvor jeg både snakker om spiritualitet og guider dig gennem meditation og selvhealing.

Her er link 👉
www.indrestilhed.nu/meditationer

Bedste hilser Jacob ✨🙏✨

Kategorier

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!